top of page

PARANORMAAL ONDERZOEK DAWN

Jens D. is magnetiseur met ervaring in paranormaal onderzoek. Hij beoordeeld ieder project dat we via mail door krijgen. Hoewel Jens D. graag met paranormale activiteiten in aanraking komt, is hij er op de eerste plaats als hulp voor slachtoffers van onbegrijpelijke/buitenaardse gebeurtenissen. POD is opgericht om bijstand te bieden en het onverklaarbare te helpen verklaren.

Goedgekeurde projecten worden met een kernteam van POD-leden besproken. Een paragnost, een historisch onderzoekster en medium bepalen samen met een technisch team hoe het project te benaderen.

Word u ook geplaagd door geesten, houden uw dromen u wakker, bent u in aanraking gekomen met iets buitenaards?

E-mail POD voor meer info.

Enkele van onze onderzoeksprojecten:

POD (paranormaal onderzoek Dawn) is een onderzoeksbureau voor het paranormale in Borgerhout, Antwerpen. De studie naar het paranormale geeft ons meer inzicht  naar onze plek in het universum.

We onderzoeken een breed spectrum van paranormale verschijningen die plaats vinden (of hebben gevonden) in Antwerpen en zijn bereidwillig om contacten te leggen met externe onderzoekers om onze lokale expertise te delen.

Ons team bestaat uit een rijk ledenbestand met elk hun eigen expertise geleid door Jens D.

verschijning I - bibliotheek Limburg Hasselt

De Bibliotheek Hasselt Limburg had problemen met een overduidelijk paranormale verschijning dat door meerdere bezoekers en personeel werd waargenomen. Na contact heeft ons team de locatie gezuiverd. Tot op heden heeft er geen paranormale activiteit meer plaatsgevonden. Als aandenken hebben we nog twee beelden toegestuurd gekregen die de verschijning hebben waargenomen.

verschijning 11 - oud volkskunde museum Antwerpen

Het oud volkskunde museum heeft deze foto aan ons vrijgegeven. Na onderzoek van de locatie hebben we niets waargenomen. Onze EVP nam ook niets waar. We blijven in contact, maar er is tot op heden niets paranormaals meer waargenomen.

verschijningIII - DOP platform Borgerhout

Tot op heden onderzoeken we nog DOP platform Borgerhout. Onze EPV heeft verschillende geluiden waargenomen, waarbij we activiteit niet betwisten. Momenteel hebben we een afspraak om met verschillende camera's deze verschijningen te onderzoeken.

UFO gekte in Antwerpen:

juli 2016 - UFO gekte in Antwerpen

In de zomer van 2016 kreeg Jens D. een stroom aan verhalen van vrienden en kennissen die bleken een UFO gezien te hebben. Hierbij werd ook het paranormaal onderzoeksteam Dawn opgestart.

Hieronder enkele beelden die bewijzen dat het niet enkel om verhalen gaat. Mail ook uw beelden door voor ons dossier.

1 - 2 - 3 - 4  >>

bottom of page